SHARE

Gebruikersdag @VANERUM

Written by Davy De Rijbel on Apr 2, 2019 6:53:06 PM Theme Community

 

Een groep actieve en enthousiaste i3LEARNHUB gebruikers was te gast bij VANERUM België. Er werd hen een goedgevuld programma aangeboden, zodat ze na deze dag met veel nieuwe ideeën weer naar hun school kunnen gaan. 

Op het programma stond een interessante workshop waar de nieuwste features van de i3LEARNHUB toegelicht werden. Bovendien kregen de deelnemers meer informatie over hoe zij het samenwerkend leren kunnen stimuleren met behulp van de i3LEARNHUB – dit zowel tussen leerkrachten en leerlingen als tussen leerlingen onderling.

Even weg van de ‘schoolbanken’ om door gebruik van de iMO-LEARN alles te weten te komen over bewegend leren, een concept dat we bij VANERUM hoog in het vaandel dragen.

De namiddag werd ingezet met een kennismaking met de activiteiten binnen de i3LEARNHUB om vervolgens samen zelf lessen te bouwen. Het doel van deze dag was ook om input van gebruikers te verkrijgen en hun noden te leren kennen. Hierdoor kan de i3LEARNHUB voortdurend verbeterd worden. Het evaluatiemoment was een geschikt moment om ideeën en kennis uit te wisselen.

Kortom, een inspirerende dag voor iedereen!

20190329_102428624_iOS

Heb je nog geen account van i3LEARNHUB? Surf dan vlug naar www.i3learnhub.com en maak je (gratis) account nu aan!!

 IMG_0139   IMG_0128

IMG_0159   IMG_0150

IMG_0125   IMG_0134

Davy De Rijbel

Davy De Rijbel

Experienced Teacher, Educational Consultant and Product Manager with a demonstrated history of working in the wholesale industry. Driving the i3ALLSTARS community, bringing a great community of stars together!

Related Posts

Haz que tu infraestructura tecnológica sea a prueba de covid

Haz que tu infraestructura tecnológica sea a prueba de covid

 

Comienza el próximo año escolar sin problemas con las TIC

Es un hecho que el mundo ha cambiado drásticamente los últimos meses y sin duda la educación a nivel mundial se ha visto afectada. La...

Maak je ICT-infrastructuur 'Corona-proof'

Maak je ICT-infrastructuur 'Corona-proof'

 

5 eenvoudige ICT-tips om volgend schooljaar vlot te kunnen starten!!

De voorbije maanden zijn bijzonder ingrijpend geweest… en dat is nog een understatement! Dat was zeker het geval voor het...